Fleur
 

Bed & breakfast

Personligt, lantligt, nära hav och storstäder

 

Den gamla Höskullen över Stallet har inretts till vackra rum med öppet i nock, synliga takbjälkar och fönster ut mot fälten som omger gården. Rymden, de vitputsade väggarna och ett vackert trägolv gör att man trivs här uppe. Den intilliggande Loungen med milsvid utsikt är till för er gäster. Här kan ni njuta av vår goda frukost, umgås eller läsa en bok. 

Här finns tre dubbelrum med plats för sex gäster, som alla går att hyra året runt. Rummen är inredda med sköna sängar och en härlig blandning av udda vintage möbler med sin egen historia. Två av rummen går att förboka som twinrum (separata sängar). Rummen delar på två toaletter samt en toalett med dusch en våning ner. Önskar ni hyra alla tre rummen på Höskullen för att vara helt för er själva så går det bra.

På bottenvåningen i en del av det gamla stallet finns Rum Stallet. Ett vackert större rum med egen ingång samt eget badrum. Här finns en dubbelsäng samt en dagbädd med möjlighet för tre övernattande gäster.

Det går bra att förbeställa både lunch/lunchpaket, fika och kvällsmat som tillagas här i Stallets Kök. Kanske önskar ni äta en god pasta med gårdens egen pesto eller en härlig ostbricka med våra egna marmelader på innergården. På vårt B&B finns ingen möjlighet till självhushåll.

Vår vackra kullerstensbelagda innergård med sitt stora fikonträd och köksträdgård samt den sjöstensbelagda uteplatsen mot söder ger er möjlighet att vara mycket utomhus om ni önskar. Kanske möter vår lilla hönsflock eller vår gårdskatt er därute!

Det gamla mjölkrummet på innergården har inretts till bastu, som man får hyra till för 300 kr/tillfälle.

Gården ligger en halvtimme från Malmö centrum och Malmö flygplats och med närhet till många fina stränder exempelvis vid Höllviken, Ljunghusen, Falsterbo. Österlen och Köpenhamn nås på en timme.

För förfrågan om lediga rum varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller mail

Vi finns på booking.com men vi önskar att ni bokar direkt via oss istället då vi haft problem med utbetalningar från dem.

Höskullens pris är 1200 kr/natt för två gäster i dubbelrum, 1000 kr/natt för en gäst i dubbelrum.

Rum Stallets pris är 1750 kr/natt för två gäster i dubbelsäng, önskas bokning för tre gäster/sovplats i dagbädden tillkommer det 500 kr. Alla rumspriser inkluderar linne och vår härliga frukost!

Incheckning från kl. 16:00 och utcheckning före kl. 11:00.

Frukostservering från 08:30 – 10:00. Behöver ni få er frukost serverad tidigare så går det självklart att ordna.