Fleur
 

Bed & breakfast

Unikt, personligt, lantligt, nära hav & storstäder

 

Ibland är det skönt att komma hemifrån och därför finns vi! Här kan du vara som du är och vår önskan är att du ska känna dig som hemma. Axatorpsgården erbjuder fyra rum för nio gäster. Gården har ett vackert, unikt stråtak, öppet i nock, synliga takbjälkar och fönster ut mot fälten mot olika håll. Rymden, de noga utvalda vintagemöblerna, vitputsade väggar och vackra trägolv gör att man trivs.

På Höskullen finns tre dubbelrum med intilliggande Lounge som går att hyra året runt. Rummen är döpta efter växtligheten på gården – Stockrosen, Fikonet och Buxbom. Alla inredda med sköna sängar och en härlig blandning av udda vintage möbler, alla med en egen historia. Två av rummen går att förboka som twinrum (separata sängar). Rummen delar på två toaletter samt en toalett med dusch en våning ner. Loungen är en plats att umgås på, med spröjsad dubbeldörr och vår alldeles unika spiraltrappa som leder er ut.

På bottenvåningen, i en del av det gamla stallet finns Rum Stallet. Ett vackert större rum med egen ingång samt eget badrum. Här finns en dubbelsäng och en dagbädd med möjlighet för tre övernattande gäster.

Är ni ett större sällskap och önskar hyra alla tre rummen på Höskullen och Rum Stallet och vara de enda gästerna på gården, så går det naturligtvis bra.

Till kvällen erbjuder vi förbeställd surdegsbaguette där ni kan välja mellan olika fyllningar. Eller så kan ni beställa en plockbricka med olika goda delikatesser på – allt tillagas av oss här i Stallköket. På vårt B&B finns ingen möjlighet till självhushåll.

Vår vackra kullerstensbelagda innergård med sitt stora fikonträd och köksträdgård samt den sjöstensbelagda uteplatsen mot söder ger er möjlighet att vara mycket utomhus om ni önskar. Kanske möter vår lilla hönsflock eller gårdskatten Solveig er därute!

Det gamla mjölkrummet på innergården har inretts till bastu, som man får hyra under höst/vintermånaderna, badrock och tofflor ingår.

Gården ligger en halvtimme från Malmö centrum/flygplats och med närhet till många fina stränder exempelvis vid Höllviken, Ljunghusen, Falsterbo. Österlen och Köpenhamn nås på en timme.

För förfrågan om lediga rum varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller mejl.

Vi finns på booking.com men vi önskar att ni bokar direkt via oss istället då vi haft problem med utbetalningar från dem.

Höskullens rumspriser är 1350 kr/dubbelrum och 1100 kr/enkelrum. Rum Stallet kostar 1850 kr/natt för två gäster och 600 kr/natt tillägg för en tredje gäst. Vid veckohyra bjuder vi er på en natt. Barn 0 – 2 år bor gratis (om de sover i föräldrars säng, extra barnsäng kostar 300 kr/natt). Extra säng i Höskullens rum kostar 600 kr/natt och i Rum Stallet 700 kr/natt. Vi reserverar oss för prisförändringar. Avbokning senast ett dygn innan, i annat fall debiteras hela den bokade vistelsen.

Alla rumspriser inkluderar linne och vår härliga frukost!

Incheckning från kl. 16:00 och utcheckning före kl. 11:00.

Frukostservering från 08:30 – 10:00. Behöver ni få er frukost serverad tidigare så möter vi gärna era önskemål.

Vi tycker mycket om djur men då ni bor hos oss får era djur tyvärr inte följa med.

För att se bilder specifikt från Höskullen och Rum Stallet klicka på länkarna.

 

Vill ni boka boende hos oss vänligen kontakta oss via mejl eller telefon.

Varmt välkomna, vi ser fram emot att träffas!