Fleur
 

Gårdsbröllop

Lantlig & unik bröllopslokal i Skåne

 

Letar ni efter en genuin, rustik bröllopslokal på en gammal skånegård? Med lantligt, naturnära läge men endast 25 minuter från Malmö? Då kan detta vara platsen för er! Axatorpsgården erbjuder en vacker miljö att fira gårdsbröllop på med sin unika själ som berör.

Den gamla Logen är rustik i sin enkelhet med vita stenväggar, såpskurade breda golvplank och sex meter upp till nock, med synliga takbjälkar. Nära naturen, med utsikt över vida fält och med havet i horisonten. Man når den stora innergården härifrån via en vacker grön parytterdörr från lokalt snickeri. Här finns plats för 70 personer vid dukning i öar och för upp till 80 personer vid dukning i längder. Logen passar även för bjudning till mindre sällskap. Här dukar ni på våra hembyggda, linoljefärgsbehandlade träbord och udda vintagestolar med historia.

Stallet har renoverats varsamt och är en plats för dans och bar men även med möjlighet att hålla en mindre vigsel i. Stenväggar, vackra stallfönster med djupa smygar, synliga takbjälkar, rustikt betonggolv och även här utgång till innergården via en parytterdörr.

För vigsel finns två närliggande byar med kyrkor, Västra Tommarps kyrka och Hammarlövs kyrka. Vi erbjuder uthyrning av våran champagnefärgade lådcykel från Seaside Bike som ni kan susa fram på mellan oss och kyrkan! Det går självklart bra att hålla utomhusvigsel på gården också.

I vårt paket ingår övernattning i Rum Stallet på bröllopsnatten samt vår stora Lounge ovanför, på den omgjorda Höskullen. Ni kan även välja till våra tre dubbelrum på Höskullen samt boka extra nätter både i Rum Stallet och på Höskullen.

Det ingår även mycket härlig vintage dekor som ni kan välja fritt bland såsom till exempel en unik järnsäng, vackra sammetssoffor i olika färger, gamla fönster, guldramar, trälådor, skottkärror och zinkbaljor.

För att ni ska kunna fokusera på era förberedelser kan olika maträtter förbokas av oss såsom sallad/matiga smörgåsar/wraps och fika.

Känns Axatorpsgården som rätt plats att fira ert bröllop på är ni varmt välkomna att höra av er för information om pris och tillgängliga datum. Vi håller privata visningar kontinuerligt efter era önskemål och bokningen är öppen för bröllop 2024 och 2025.

 

Ta gärna del av våra tidigare brudpars ”Bröllopsberättelser i fotografier” från gården som inspiration!

Hos oss ingår:

Tillgång till Logen och Stallet fredag – söndag

Övernattning i Rum Stallet

Stor Lounge på Höskullen med tillhörande badrum

Träbord med olika härliga vintagestolar

Vintagebord till presentbord med mera

Olika mingelbord

Vintageporslin, nysilverbestick och glas till trerätters middag

Champagnecoupetter

Champagnekylare

Mässingsljusstakar/glasljusstakar

Udda vintagevaser/vintageflaskor för blomster

Blandade uppläggningsfat/bestick till middagen

Glasflaskor till bordsvatten

Ett kapprum och fyra toaletter

Naturliga utemiljöer som ger möjlighet för vigsel, brudskål, mingel

Serveringskök som får användas av cateringfirman

Fritt Wi-Fi

Projektor

Stor parkering

Slutstädning

 

 

Värt att veta:

All mat ombesörjs via cateringfirma

Personal till servering/bar ska finnas på plats från mingel – festens slut

Egen dryck & musik

Sluttid 02:00

Vi erbjuder tillval & tjänster, vänligen se här

Vi har alla tillstånd som krävs för att få driva våra verksamheter

Vill ni se gården i verkligheten och träffa oss? Välkomna att höra av er, företrädesvis via mejl för en privat visning!