Fleur
 

Gårdsbröllop

Lantlig & unik bröllopsplats i Skåne

 

Letar ni efter en genuin, rustik bröllopslokal på en gammal skånegård? Med lantligt, ostört läge men endast 25 minuter från Malmö? Då är detta platsen för er! Axatorpsgården erbjuder en vacker miljö att fira gårdsbröllop på med sin unika själ som berör.

Den gamla Logen är rustik i sin enkelhet med vita stenväggar, såpskurade breda golvplank och sex meter upp till nock, med synliga takbjälkar. Nära naturen, med utsikt över vida fält och med havet i horisonten. Man når den stora innergården härifrån via en vacker dubbeldörr. Här finns plats för 70 personer vid dukning i öar och för upp till 80 personer vid dukning i längder. Logen passar även för dukning till mindre sällskap.

Stallet har renoverats varsamt och är en plats för dans och bar men även med möjlighet att hålla en mindre vigsel i. Stenväggar, vackra stallfönster, synliga takbjälkar, rustikt betonggolv och även här utgång till innergården via en vacker parytterdörr!

I vårt paket ingår tre dubbelrum på bröllopsnatten för sex gäster inklusive linne och frukostbuffé samt vår intilliggande stora Lounge ovanför Stallet, på den omgjorda Höskullen. Det ingår även mycket härlig vintage dekor som ni kan välja fritt bland såsom till exempel en unik järnsäng, vackra sammetssoffor i olika färger, gamla fönster, griffeltavlor, guldramar, trälådor, plåtbaljor eller vår egen lilla favorit – zinkbadkaret som kan fyllas med is och härlig dryck eller kanske härliga blomster!

För att ni ska kunna fokusera på era förberedelser kan olika maträtter förbokas, som tillagas här i Stallets Kök av oss. Kanske vill ni boka extra nätter och njuta av en härlig middag hos oss med till exempel våra goda plockbrickor och pasta, fika eller vad just ni önskar!

Känns Axatorpsgården som rätt plats att fira ert bröllop på är ni varmt välkomna att höra av er för information om tillgängliga datum. Vi håller privata visningar kontinuerligt efter era önskemål och bokningen är öppen för lördagsbröllop 2023 och 2024.

 

Ta gärna del av våra tidigare brudpars ”Bröllopsberättelser i fotografier” från gården som inspiration!

 

Pris för år 2023 – 42 000 kr.

Bröllopspaket & pris för år 2024 kommer inom kort.

Hos oss ingår:

Tillgång till Logen och Stallet fredag – söndag

Övernattning på Höskullen i tre dubbelrum

Träbord med olika härliga vintagestolar

Vintagebord till mingel, presentbord med mera

Vintageporslin, nysilverbestick och glas till flerrätters middag

Champagneglas/champagnecoupe

Champagnekylare

Dryckesdispenser med tappkran

Mässingsljusstakar/glasljusstakar

Udda vintagevaser/vintageflaskor

Blandade uppläggningsfat/bestick till middagen

Glasflaskor till bordsvatten

Vigselbåge

Ett kapprum och tre toaletter

Vackra utemiljöer som ger möjlighet för vigsel, brudskål, mingel

Serveringskök som får användas av cateringfirman

Fritt Wi-Fi

Projektor

Stor parkering

Slutstädning

 

 

Värt att veta:

All mat ombesörjs via cateringfirma

Personal till servering/bar ska finnas på plats från mingel – festens slut

Egen dryck & musik

Sluttid 02:00

Vi erbjuder tillval & tjänster, vänligen se här

Vill ni se gården i verkligheten och träffa oss? Välkomna att höra av er för en privat visning!