Fleur
 

Bröllop

Lantlig & unik bröllopsplats i Skåne

 

Letar ni efter en genuin, rustik bröllopslokal på en gammal skånegård? Med lantligt, ostört läge men endast 25 minuter från Malmö? Då är detta platsen för er! Axatorpsgården erbjuder en vacker miljö att fira gårdsbröllop på med sin unika själ som berör.

Den gamla Logen är rustik i sin enkelhet med vita stenväggar, såpskurade breda golvplank och sex meter upp till nock, med synliga takbjälkar. Nära naturen, med utsikt över vida fält och med havet i horisonten. Man når den stora innergården härifrån via en vacker dubbeldörr. Här finns plats för 70 personer vid dukning i öar och för upp till 80 personer vid dukning i längder. Logen passar även för dukning till mindre sällskap, vilket vi i dessa tider får många förfrågningar om.

Stallet har renoverats varsamt och är en plats för dans och bar och med möjlighet att hålla vigsel i. Stenväggar, vackra stallfönster, synliga takbjälkar, rustikt betonggolv och även här utgång till innergården.

I vårt paket ingår tre dubbelrum på bröllopsnatten för sex gäster inklusive linne och frukostbuffé samt vår intilliggande stora Lounge ovanför Stallet, på den omgjorda Höskullen. Det ingår även mycket härlig vintage dekor som ni kan välja fritt bland såsom till exempel vackra sammetssoffor i olika färger, gamla fönster, griffeltavlor, guldramar, trälådor, plåtbaljor eller vår egen lilla favorit – zinkbadkaret som kan fyllas med is och härlig dryck!

För att ni ska kunna fokusera på era förberedelser kan olika maträtter förbokas, som tillagas här i Stallets Kök av oss. Kanske vill ni boka extra nätter och njuta av en härlig middag hos oss med till exempel våra goda plockbrickor och pasta, fika eller vad just ni önskar!

Känns Axatorpsgården som rätt plats att fira ert bröllop på är ni varmt välkomna att höra av er för information om tillgängliga datum för år 2022 och 2023. Vi håller privata visningar kontinuerligt efter era önskemål.

Pris för år 2022 – 35 000 kr.

Pris för år 2023 – kommer hösten 2021.

Hos oss ingår:

Tillgång till Logen och Stallet fredag – söndag

Träbord med mixade vintagestolar

Vintagebord till mingel, presentbord med mera

Vintageporslin, nysilverbestick och glas till flerrätters middag

Champagneglas/champagnekylare

Dryckesdispenser med tappkran

Mässingsljusstakar/glasljusstakar/udda vintagevaser

Blandade uppläggningsfat/bestick till middagen

Glasflaskor till bordsvatten

Vigselbåge

Ett kapprum och tre toaletter

Övernattning på Höskullen i tre dubbelrum

Vackra utemiljöer som ger möjlighet för vigsel, brudskål, mingel

Serveringskök som får användas av cateringfirman

Stor parkering

Slutstädning

Fritt Wi-Fi

 

Värt att veta:

Egen dryck, musik samt mat via catering

Sluttid 02:00

Vi erbjuder tillval & tjänster, vänligen se här